WELKOM bij Carcleaning Dedemsvaart                                       

DRIVE CLEAN & PROTECT YOUR VEHICLE 

De detailers van Carcleaning Dedemsvaart zijn gespecialiseerd in het detailen oftewel reconditioneren van alle soorten voertuigen. Onze detailers gaan verder waar de autopoetser stopt. Het leveren van kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Goed vakmanschap en het leveren van kwaliteit eisen onder meer het gebruik van hoogwaardige producten en apparatuur. Onze detailers werken uitsluitend en nauw samen met CARTEC, een bekend begrip in de wereld van de automotive. De producten van CARTEC worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd en staan wereldwijd bekend om hun hoogwaardige kwaliteit.

DETAILEN ERVAREN? U kunt bij ons terecht met uw personenvoertuig, maar ook uw bedrijfsvoertuig, truck inclusief aanhang, tractor, camper, caravan, motor, oldtimer, etc. is bij ons in goede handen.  

 

 

Momenteel wordt er druk gewerkt aan deze website. Indien u vragen of opmerkingen heeft, stel deze gerust via het contactformulier, per e-mail of telefonisch. Onze detailers staan voor u klaar.  

     www.carcleaningdedemsvaart.nl

    www.carcleaningdedemsvaart.nl

     www.carcleaningdedemsvaart.nl

CARWASH

Het is een vak apart om op de juiste wijze te wassen en daarbij een goed resultaat te behalen. Het wassen in de wasstraat leidt in de meeste gevallen tot krassen en helaas geen schoon resultaat. Zelf thuis aan de slag waarbij smeer, vet, olie en milieuonvriendelijke reinigers de grond in verdwijnen en in ons grondwater terechtkomen, is belastend voor het milieu.

Bij onze detailers kunt u terecht om uw voertuig professioneel te laten reinigen met oog voor uw voertuig, gebruik van de juiste (milieuvriendelijke) producten en uiteraard aandacht voor natuur en milieu. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Onze detailers zijn getraind op krasvrij wassen, het behalen van een optimaal schoon resultaat met de hoogwaardige en milieuvriendelijke onderhoudsproducten van CARTEC. Na het wassen wordt het gebruikte water opgevangen, gefilterd en hergebruikt. 

Was jij of wassen wij?

 

EXTERIOR DETAILING

Detailing van het exterieur is veel meer dan een carwash. De hoogopgeleide detailers van Carcleaning Dedemsvaart herstellen het lakoppervlak  en brengen de glans terug door het verwijderen alle vuil, krassen en overige beschadigingen die op de weg zijn toegebracht, om u nog jarenlang te kunnen laten genieten van de verschijning van uw auto of truck.

Neem contact op met onze detailers om erachter te komen hoe zij uw auto of truck kunnen herstellen terug naar de dag van aankoop.

Klik hier voor meer informatie over onze exterior treatments

INTERIOR DETAILING

Het moment dat u voor het eerst in uw auto heeft plaatsgenomen. Herinnert u zich dat moment nog? Na dit moment begon het leven. Dag in, dag uit op pad. De natuur die zijn sporen achterlaat, de "Oeps" van uw medepassagiers en andere kleine ongelukjes die geduldig en afwachtend op hun plaats blijven liggen. Onze detailers komen het elke dag tegen en begrijpen het. Niets is fijner dan terug te gaan naar dat eerste moment. 

Neem contact op met onze detailers om erachter te komen hoe zij u verder kunnen helpen. Voor ieder interieurprobleem is immers een passend antwoord.

Klik hier voor meer informatie over onze interior treatments

Carcleaning Dedemsvaart - The Detailing Company

 

 

Agenda

 

September 2017

Nog geen item's op de agenda voor deze maand

Share |